A Brentford tulajdonosa érdeklődik

2024.03.04. 20:09

Angol befektető a Vidinél?

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Premier League-ben szereplő Brentford tulajdonosával egyeztet a Fehérvár FC vezetősége. A téma a jövőbeni együttműködés.

Ferencz Balázs

Forrás: strabag

A Vidi 2023 nyarán vesztette el névadó szponzorát, a MOL távozása után pedig nem érkezett komoly külső invesztíció a klubba. Ahhoz, hogy tartósan a magyar bajnokság élmezőnyében szerepelhessen az együttes, vagy, hogy visszatérjen az európai kupaporondra, erős háttér szükséges. 

Ezért sem lehet ördögtől való a hír, miszerint a Premier League-ben szereplő Brentford tulajdonosa, Matthew Benham tárgyalásokat folytat a Fehérvár FC vezetőségével a jövőbeni együttműködésről. A Nemzeti Sport írta meg, hogy a londoniak több európai klubbal is szakmai együttműködési megállapodást terveznek, fiatal labdarúgók érkezhetnének Angliából például a Vidibe is. Erről már az angol sajtó is cikkezett hetekkel ezelőtt.

Az NS szerint most többről van szó, mint szakmai együttműködés. Az információk alapján feltételezhető, hogy "egy üzleti kooperáció lehetősége is szóba került, melynek keretében a Brentford tulajdonosa, Matthew Benham Fehérváron is befektethet, esetleg tulajdonrészt is vásárolhat a magyar klubnál. Egyelőre azonban még folynak a tárgyalások, és azok eredményétől függ, milyen együttműködés alakulhat a két fél között."

Miután a Fehérvár FC nem kommentál sajtóértesüléseket, most sem tette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában