Női röplabda

2024.03.25. 17:16

A vezetőedző szerint szoros küzdelemben maradt alul a Loki

Elvesztette mindhárom mérkőzését a Vasas Óbuda ellen a MÁV Előre Foxconn a női röplabda Extraliga rájátszásának elődöntőjében. Az utolsó összecsapás után a klub vezetőedzője, Lukasz Przybylak értékelt.

Nem sikerült egyik mérkőzésen sem a bravúr

Fotó: Vasas SC

Háromból három mérkőzést megnyert a Vasas Óbuda a MÁV Előre Foxconn ellen, így sima győzelemmel jutott a női röplabda Extraliga rájátszásának döntőjébe a címvédő. A találkozó után, a székesfehérváriak vezetőedzője arról is beszélt, hogy büszke a lányokra és folytatják a megkezdett munkát, szeretnék elhódítani a bronzérmet.

– Az eredmény nem mutatja, de nagyon szoros küzdelem volt. Sokat kockáztattunk, sok új dolgot kipróbáltunk, amivel megnehezítettük a Vasas dolgát. Gratulálok a Vasasnak a győzelemhez. Az egész elődöntős párharc nagyon nehéz volt, de mindig felálltunk és csináltuk tovább a dolgunkat. Nagyon büszke vagyok a lányokra és a fejlődésükre. Most van két hetünk felkészülni a bronzmérkőzésekre, és mindent meg fogunk tenni, hogy megszerezzük a harmadik helyet – mondta a Vasas Óbuda elleni harmadik mérkőzés után Lukasz Przybylak, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője.

A Loki a folytatásban a bronzéremért küzdhet, amelyért a Békéscsabai RSE-vel kell megküzdenie. A két fél elsőként április 9-én csap össze a Békéscsaba otthonában. A párharc három győzelemig tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában