A Fradinál vizitál a Gárdony-Pázmánd

2024.03.22. 16:25

A rutinban bíznak

Nem esélyesként, azonban bizakodva lép pályára a Ferencváros U19-es együttese vendégeként a Gárdony-Pázmánd NKK a női kézilabda NB I/B 22. fordulójában, vasárnap, 18 órakor.

Ferencz Balázs

Szűcs Noémi bízik a fegyelmezett játék sikerességében

Fotó: Kricskovics Antal

A Gárdony-Pázmánd NKK továbbra is a 15. helyen áll a tabellán, azaz az utolsó előtti Molnár József alakulata. Azonban a bennmaradást érő 12. pozíció csak egy pontra van. A vasárnapi vendéglátó, az FTC U19 az ötödik, vagyis a zöld-fehérek a találkozó esélyesei. De lehet borítani a papírformát.

- A heti felkészülésünket nehezítette pár játékos sérülése és betegsége, de ettől függetlenül a következő bajnokin is a győzelem elérése lesz a célunk - fogalmazott tömören Molnár József, a Gárdony-Pázmánd NKK vezetőedzője.

A tópartiak szélsője, Szűcs Noémi az előző fordulóban hat gólt rámolt a szegediek hálójába.

- Hétvégén a Ferencváros otthonába látogatunk, ahol egy pörgős futós mérkőzésre számítunk. Előző héten sikerült itthon tartanunk a két pontot, és idegenbe is a győzelemért utazunk. Ehhez kreatív, fegyelmezett és pontos játékra lesz szükség. Fiatal csapatból tevődik össze az ellenfél kerete, de fiatalos lendületüket a tapasztaltabb játékunkkal szeretnénk felülmúlni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában