Labdarúgó NB I

2024.02.09. 16:20

Távozik a Puskás Akadémia egyik legtehetségesebb játékosa, Gruber Zsombor

Hivatalos oldalán jelentette be a Puskás Akadémia, hogy értékesítette Gruber Zsombor játékjogát, amire a Ferencvárosi TC csapott le. A fővárosiak az idény végéig Zalaegerszegre adják kölcsön.

Szabó Róbert

Gruber hét év után távozik Felcsútról

Forrás: puskasakademia.hu

A 19 esztendős futballista hét évet töltött el a felcsúti akadémián, amelyre még 2017-ben került. Az első csapatnak 2021-től lett a tagja, majd egy ZTE elleni bajnokin debütálhatott az NB I-ben, amely mérkőzésen rögtön ki is osztott egy gólpasszt. Szintén a zalaiak ellen szerezte meg első élvonalbeli gólját is a felnőttek között.

A Puskás Akadémia színeiben 50 tétmérkőzésen léphetett pályára, amelyeken tíz találat és öt gólpassz fűződik a nevéhez.

A Ferencváros sportigazgatója, Hajnal Tamás a fradi.hu-nak elmondta, nagyon örülnek, hogy sikerült megszerezniük Gruber Zsombort, hiszen ő a magyar labdarúgás egyik, ha nem a legtehetségesebb támadójátékosa.

– Szeretnénk őt tovább építeni, ezzel a Ferencváros és a magyar futball számára is nagy értéket teremteni – mondta Hajnal, majd hozzátette, első körben a Zalaegerszeghez kerül kölcsönbe Gruber, hogy minél több játékpercet tudjon szerezni az idény hátralevő részében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában