Kézilabda NB I.

2024.02.23. 07:30

Nyerhető meccsek előtt vármegyénk csapatai

A női kézilabda NB I. 16. fordulójában az Alba Fehérvár KC a Békéscsaba otthonában lép pályára, míg a Dunaújvárosi Kohász KA a Vasast fogadja.

Beke Zsombor

Forrás: Alba FKC

Fejér vármegyei női, NB I-es kézilabdacsapatainak sűrű péntekje lesz. Az Alba FKC 18 órától a Békéscsaba otthonában vizitál, papíron a nyolcadik helyen álló fehérváriak az esélyesek, hiszen a békás vármegyeiek az utolsó előtti, kieső helyen állnak. Igen ám, de ősszel a Köfém csarnokban 35-31-re nyertek a vendégek, így Horváth Roland tanítványainak résen kell lenniük, az életéért küzdő ellenfél fogadja őket.

– Fontos mérkőzésre készül a csapat. Tudjuk, hogy nagyon nehéz meccset fogunk játszani pénteken Békéscsabán. A héten mindent megteszünk, hogy a lehető legjobban felkészüljünk belőlük, és pontokkal térjünk haza a Viharsarokból – nyilatkozta az FKC beállója Dubán Nikolett a klub honlapjának.

A Békéscsaba ellen szoros mérkőzésre számítok. Igyekszünk kijavítani a hibákat, amiket a hazai meccsen ejtettünk. Megfelelő védekezéssel, kapusteljesítménnyel, valamint technikai hibáink minimalizálásával, pontosan végrehajtott támadásainkkal, ziccereink kihasználásával el fogjuk hozni a két pontot – tette hozzá Szemes Szonja.

A Kohászra igazi rangadó vár hazai pályán, hiszen az eddig szintén tíz pontot gyűjtő Vasas látogat Dunaújvárosba, a győztes tovább zárkózhat a középmezőnyre. Szeptemberben a fővárosban 32-26-ra nyert a DKKA.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában