George Dobson a Vidi játékosa lesz

2024.02.11. 15:36

Nyáron érkezik az Arsenalban nevelkedett középpályás

A Charlton Athletic FC nagy munkabírású középpályása, George Dobson július elsejétől lesz a Fehérvár FC labdarúgója, aki már aláírta szerződését.

Ferencz Balázs

George Dobson a Charlton Athletic meghatározó játékosa a Fehérvár FC-ben folytatja

Forrás: https://londonnewsonline.co.uk/

Fotó: Fotó: Keith Gillard

Az angol középpályás 1997. november 15-én született, fiatal játékosként az Arsenalban és a West Ham Unitednél nevelkedett, majd a Walsall, a Wimbledon, a holland élvonalban szereplő Sparta Rotterdam és a Sunderland játékosa volt. 2021 nyarán szerződtette a londoni Charlton Athletic FC. A Charltonnál igazi közönségkedvenc és csapatkapitány lett szenvedélyes és hasznos játéka miatt, az elmúlt két és fél szezonban 130 meccset játszott eddig, ezeken 5 gólt szerzett és 7 gólpasszt is kiosztott. A 2021/2022-es szezon után az év játékosa lett a klubnál, a 2022/2023-as idényt követően a második helyen végzett a szavazáson.

a Fehérvár FC honlapján adta hírül, hogy minden feltételben megegyezett az elmúlt napokban George Dobson klubjával az azonnali, februári átigazolással kapcsolatban, azonban a londoni klub az utolsó pillanatban visszalépett az üzlettől, a középpályás így július 1-jétől lesz majd a Vidi játékosa.

- Ezúttal pontos értesülései voltak az újságíró kollégáknak ezzel az átigazolással kapcsolatban, egészen vasárnapig úgy tűnt, hogy George Dobson csatlakozni tud hozzánk a február 14-i határidő előtt. Jelenlegi klubja az utolsó utáni pillanatban azonban visszalépett az átigazolástól, annak ellenére, hogy a felek írásban leegyeztetettek minden feltételt, a fiatal középpályás családjával már a költözést, klubunk pedig az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat és papírmunkákat szervezte. Sajnáljuk, hogy így alakult, George-ot várjuk a nyári felkészülés során, csapatunk középpályáját pedig Sigér Dáviddal véleményünk szerint így is sikerült olyan módon megerősítenünk, hogy bizakodóan tekintsünk a szezon hátralévő része elé - adott tájékoztatást a klubhonlapon a Fehérvár FC ügyvezetője, Balogh Attila.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában