Jótékonysági futás

2024.02.12. 11:30

Nevezésével a Barkócaberkenye Néptánccsoportot támogathatja

Az utóbbi napok tavaszias időjárása a futókat is előcsalogatta. Lassan ideje összerakni az idei évre tervezett futóversenyek sorát is, amiken szeretnének részt venni. Ha már ebben gondolkoznak, ne feledkezzenek meg a Csókakör Jótékonysági Trail-ről sem!

Borsányi Bea

A kép egy korábbi versenyen készült

Forrás: 4runhappyteam.hu/

Fotó: ratkaii

A jótékonysági verseny nevezési díjaiból minden évben támogatnak valamilyen szervezetet, egyesületet. Az idén a csókakői Barkócaberkenye Néptánccsoportra esett a választás, akik nem csak táncolnak, de évek óta segítenek a Csókakör biztosításában is. A versenyt március 23-án rendezik és már lehet előzetesen jelentkezni a https://4runhappyteam.hu oldalon. Az esemény az Ötpróba sorozat egyik állomása, vagyis pontokat is lehet gyűjteni a versenyen. A sorozat részleteiről a https://otprobaparizsba.hu oldalon olvashatnak.

A Csókakörre nem csak a futókat várják, hiszen túra számban és nordic walking-ban is lehet nevezni, de idén sem feledkeznek meg a legkisebbekről. A választható számok 7, 14 és 21 km futás, 7 km túra és nordic walking, 2 km Bagolyfióka és 400 m Dörmögő Dömötör futam a gyerekeknek. 

Milyen terepre lehet számítani? A szervezők szerint: „A 7 km- laza körnek induló aszfalt-terep talajú vegyes kör, a végére egy kis fejtörést okozó emelkedővel. A Jordán-Parkerdőből induló kör kellemesen laza terepen indul, majd Csókakő és Csákberény települések határán indul egy kis emelkedő, hogy a vár háta mögött található vár-árokból egy kaptatón felfutva hódíthassátok meg a várat. Az emelkedő után egy jól megérdemelt laza rész következik vissza a Jordán-Parkerdőhöz. Akik 14 illetve 21 km-t vállaltak be, többször is bejárhatják ezt a területet.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában