A bajnokaspiráns otthonában a Gárdony-Pázmánd

2024.02.02. 09:57

Mindenki tud meglepetést okozni

Folytatná a gyűjtögető életmódot a Gárdony-Pázmánd NKK női kézilabdacsapata, azonban szombaton a még veretlen Szombathelyi KKA otthonában vizitálnak az NB I/B 17. fordulójában.

Ferencz Balázs

Vernes Dorottya (jobbra) bízik a meglepetés erejében

Fotó: Kricskovics Antal

A tóparti lányok a tabella tizenötödik helyéről várják a szombaton 18 órakor kezdődő összecsapást. A Szombathelyi KKA a listavezető, makulátlan mérleggel robognak az élvonalbeli tagság felé. A Velencei-tó partján még szeptemberben 39-30-ra nyertek a szombathelyiek.

A Gárdony nyolc pontot gyűjtött eddig, szüksége van a megszerzett egységekre a csapatnak, bár, most nem Molnár József alakulata az esélyes.

- A bajnoki tabella első helyen lévő csapatával találkozunk szombaton, akikre jellemző, hogy minőségi kézilabdát játszanak. Betegségek, kisebb sérülések hátráltatják a heti munkánkat, de ennek ellenére is megpróbálunk kiélezett mérkőzést játszani a Szombathely ellen - fogalmazott a Gárdony-Pázmánd NKK vezetőedzője, Molnár József.

- Lehet, hogy a találkozón nem mi vagyunk az esélyesek, de mindent megteszünk majd a győzelemért, hiszen minden csapat tud meglepetést okozni - hangoztatta Vernes Dorottya, a gárdonyiak irányítója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában