Súlyos vereség, értékelt az edző

2024.02.20. 21:44

"Minden értékünkkel szembe mentünk"

Nem volt sansza a FEHA19 jégkorongcsapatának az Erste Liga soros fordulójában. A DVTK Jegesmedvék alakulata 12-3-ra verte a kék-fehéreket. A súlyos fiaskót követően lehangoltan értékelt a fehérváriak vezetőedzője, Anatolij Bogdanov.

Ferencz Balázs

Csollák Márkó (középen) szerezte a fehérváriak első gólját

Fotó: Fehér Gábor

- Ma a játékosok csak testben voltak itt, de amúgy nem voltunk itt a rendezvényen - fogalmazott a mérkőzés után Anatolij Bogdanov, a FEHA19 trénere. - A játékosok ugyan korcsolyázgattak a jégen, de egyébként nem voltunk ma jelen. Hiányos a keretünk, három sorral játszottunk, de ez nem mentség a hozzáállásra. A harmadik harmad pláne elfogadhatatlan volt. Ma minden értékünkkel szembe mentünk, egyáltalán nem azt az arcunkat mutattuk, amelyet elvárunk.

- A szezon ezen szakaszában minden pont fontos és jól jön. A közelmúltban nehéz időszakon mentünk keresztül, de aztán a hiányzóink visszatértek, és a csapatjátékunk is feljavult - értékelt a DVTK Jegesmedvék vezetőedzője, Steve Kasper. - Ma jó teljesítményt nyújtottunk, de nem szabad túlértékelni. Minden meccs egy esély, hogy jobbá váljunk, remélhetőleg ma is tettünk egy lépést ebbe az irányba.

FEHA19 – DVTK Jegesmedvék 3-12 (1-3, 1-2, 1-7)
Ifj. Ocskay G. Jégcsarnok, 205 néző. V.: Máhr-Stupf, Timár (Sábián, Szabó D.)
FEHA 19: Melnyicsuk – Racsinszkij, Bogesic(1), Alapi, Németh Z. 2 (első ee), Farkas L. (2) – Falus, Vokla, Ulamec, Zezelj, Blasko – Kasinski (1), Dobos, Keceli-Mészros, Ambrus Cs. – Csollák 1, Bajkó, Fekete A., Antonijevic, Dézsi. Vezetőedző: Anatoli Bogdanov
DVTK: Vosvrda – Szirányi 1 (5), Szathmáry (1), Lővei 1(ee) (1), Esteves 1 (1), Mattyasovszky 1(ee) (1) – Vojtkó, Bean, Bartos (1), V. Razumnyak 3(elsőt ee) (1), Berdnikov 2 – Verveda, Shkrabov (1), Páterka, Vesey, Kuleshov – Szalay, Csíki 2, Farkas M., E. Razumnyak(1). Edző: Steve Kasper
Kiállítások: 12 ill. 8 perc
Kapura lövések: 36-47

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában