Röplabda

2024.02.27. 08:30

Kazincbarcikára látogat a MÁV Előre

A hazai győzelem után ezúttal idegenben lép pályára a GreenPlan-VRCK ellen a MÁV Előre Foxconn férfi röplabda csapata az Extraliga keddi játéknapján.

Szabó Róbert

Vasárnap hazai pályán sikerült nyerni, most Kazincbarcikán is bizonyíthat a Loki

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A MÁV Előre a múlt héten pénteken jelentette be, hogy meneszti Dávid Zoltán vezetőedzőt, akinek helyét Adrian Pricon vette át. A szakember vasárnap egy nagyon sima, három szettben megnyert találkozón debütált a kispadon a Vegyész RCK ellen. A sikerrel a székesfehérváriak biztosították második helyüket az alapszakaszban, azonban az ünneplés nem tarthat sokáig, kedden már ismét pályára lépnek pont a kazincbarcikaiak vendégeként 19.00 órától.

A Vegyész az idei idényben 19 mérkőzésen 41 pontot gyűjtött, így jelenleg a tabella harmadik helyén áll, tíz ponttal lemaradva a MÁV Előre mögött. Hazai pályán nagyon jó formában van a csapat, legutóbb a DEAC-tól kapott ki bajnokin még decemberben, azóta a TFSE-t, a Miskolcot, a Pénzügyőrt, a Dág KSE-t és a MAFC-ot is legyőzte, a kupában pedig bejutott a döntőbe.

A két csapat legutóbbi öt egymás elleni mérkőzéséből négyet is a Loki nyert meg, a kazincbarcikaiak legutóbb 2023 áprilisában, az Extraliga rájátszásának első mérkőzésén tudták legyőzni riválisukat. 

A mérkőzés tét nélküli – inkább presztízsértékkel bír – hiszen ha a MÁV Előre innentől a hátralevő három bajnokiját elveszíti, akkor sem csúszhat le a dobogó második fokáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában