Kölyöksárkányok viadala Tatán

2024.02.12. 17:00

Karate: három úrhidai aranyérem

A Kölyöksárkányok viadala elnevezésű karateversenyt ötödik alkalommal rendezték meg Tatán, a Günter Aréna városi sportcsarnokban. Az Úrhidai Karate Egyesület versenyzői 3 arany-, 4 ezüst- és 4 bronzérmet szereztek a megmérettetésen.

V. Varga József

Az úrhidai különítmény (balról jobbra): Soós Tamás (edző), Bélecki Barnabás, Bélecki Regina, Mohácsi Luca, Pleva Sára, Varga Bendegúz és Mohácsi János (segédedző)

Fotó: Az egyesület

A WKF karate szabályrendszer szerint lebonyolított versenyre 28 egyesület 487 versenyzője nevezett 732 kategóriában, kihon, kata, csapat kata, szivacs kumite és WKF kumite versenyszámokban. Az úrhidai egyesületet öt karatéka és két edző képviselte.

– A januári alapozás mellett már a technikai felkészülés is megkezdődött karatékáink számára. Így többségük viszonylag új technikai repertoárral lépett tatamira – mondta el lapunknak Soós Tamás edző.

Az Úrhidai Karate Egyesület versenyzői 3 arany-, 4 ezüst- és 4 bronzérmet szereztek a versenyen, az egyesület legeredményesebb versenyzője Bélecki Barnabás lett.

Eredmények! Aranyérem: Bélecki Barnabás (kihon), Bélecki Regina (szivacs küzdelem), Mohácsi Luca (egyéni formagyakorlat).

Ezüstérem: Pleva Sára (kihon), Varga Bendegúz (egyéni formagyakorlat), Bélecki Barnabás (WKF küzdelem), Mohácsi Luca (WKF küzdelem).

Bronzérem: Pleva Sára (szivacs küzdelem), Bélecki Regina (egyéni formagyakorlat), Varga Bendegúz (WKF küzdelem), Varga Bendegúz – Bélecki Regina – Bélecki Barnabás (csapat formagyakorlat).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában