Miskolcon vendégszerepel a Vidi

2024.02.23. 12:25

Grzelak: "Nagyon koncentráltnak kell lennünk"

Újra idegenben harcol a pontokért a Fehérvár FC. Az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 22. fordulójában a nyolcadik DVTK otthonában vizitál a harmadik Vidi szombaton, 15 órakor.

Ferencz Balázs

Bartosz Grzelak maximális koncentrációt kér játékosaitól

Forrás: fehervarfc.hu

A Diósgyőri VTK rápihenhetett a Vidi elleni bajnokira, hiszen az 21. körben a Ferencvárossal csapott volna össze, azonban a zöld-fehérek Európa Konferencialiga-szereplése miatt meccsüket halasztották. A szünetben edzőt is váltott a DVTK, Kuznyecov Szergej vezetőedző munkáját a tavaszi rajt előtt megköszönte a diósgyőri vezetés, majd Simon Miklós dirigálása alatt a Debrecennel 2-2.es döntetlenre végzett, majd 2-1-es vereséget szenvedett a Kecskeméttől és az Újpesttől.  A fehérváriak ellen debütál a kispadon a szerb tréner, Vladimir Radenkovics.

- Nehéz megjósolni, milyen játékra számíthatunk a Diósgyőrtől, de az eddigi mérkőzéseiket nézve a szezonban, minőségi játékosok alkotják a keretüket. Figyelnünk kell arra, hogy az edzőváltás után lévő csapatok jól akarnak rajtolni az új edzővel és nagyon szeretnének jól teljesíteni. Sok jó, támadó szellemű játékosa van szombati ellenfelünknek, akik veszélyesek lehetnek, amint csökken az ellenfél koncentrációja. Nagyon koncentráltnak kell lennünk az egész mérkőzésen és lojálisnak kell maradnunk a meccstervünkhöz - fogalmazott a Fehérvár FC honlapján a Vidi vezetőedzője, Bartosz Grzelak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában