Ob I.

2024.02.29. 19:53

Fölényes sikerrel tért vissza a Dunaújváros

A több hónapos válogatott szünetet követően visszatért MOL Női OB I.-es vízilabda-bajnokság, a Dunaújváros a Szentest fogadta.

Beke Zsombor

Dobi (fehérben) hat góllal zárt

Forrás: Laczkó Izabella / DH

DFVE – Valdor Szentes 18-6 (5-1, 1-3, 7-2, 5-0)

A harmadik helyről várhatta a folytatást a Dunaújváros. A találkozót Garda sikeres büntetője nyitotta meg, majd ezt Dobi két akciógólja követte, az egyik fórból született. Tyukász szerezte a vendégek első gólját, de erre újabb két Fejér vármegyei találat érkezett Garda révén, így 5-1-gyel fordultak a csapatok. A kiváló első negyedet azonban egy borzasztó követte, legalábbis dunaújvárosi szempontból. Bár Dobi talált be először a játékrészben, de ezt követően három szentesei találat érkezett, a hazaiak támadójátéka megállt, így 6-4-es állással fordultak a felek. A nagy szünetben összekapta magát a DFVE, Dobi nyitotta meg a második félidőt, és bár Varga Viktória átmenetileg kettőre csökkentette a két gárda közötti különbséget, de ezt követően beindult a henger, 13-6 állt az eredményjelzőn három negyedet követően. Az utolsó negyed a dobot gólok számát tekintve kisebb visszaesést hozott, de az újvárosi védelem már nem engedett többet, így a vége kiütéses, 18-6-os hazai siker lett., Garda hét, Dobi hat góllal zárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában