Kisvárda - Vidi után

2024.02.07. 21:14

Az edző véleménye: "tudtuk, hogy a második félidőkben rendre erősek vagyunk"

A Fehérvár FC 2-1-es győzelmet aratott a Kisvárda Master Good otthonában az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 19. fordulójában. Bartosz Grzelak elégedett volt csapatával.

Ferencz Balázs

Nejc Gradisar (középen) első Vidi-góljával szerzett vezetést a fehérvári együttes

Forrás: fehervarfc.hu

Nem volt kirívóan magas színvonalú a Kisvárda és a Fehérvár FC összecsapása. Azonban üdvözítő volt, hogy az új szerzemények, Sigér Dávid és Nejc Gradisar is kezdett a Vidiben. Sőt, a 21 éves szlovén csatár góllal debütált. Bese Barnabás remek beadása nyomán bólintott a kapuba. Az ugyancsak télen szerződtetett Nikolás Stefanelli csereként állt be, s ő is betalált. Bese második gólpasszát osztotta ki, az átadás után vágta a labdát a hosszú sarokba az argentin támadó. A találkozó hajrájában Kasper Larsen csúsztatott a saját kapujába egy hazai szabadrúgást követően.

Bartosz Grzelak elégedett volt csapatával
Forrás: fehervarfc.hu

- Nem könnyű Kisvárdán játszani, a téli szünetben energiát gyűjtöttek és elszántan lépett pályára ellenfelünk. Tiszteltük őket, de tudtuk, hogy a második félidőkben rendre erősek vagyunk - értékelt a mérkőzést követően Bartosz Grzelak, a Fehérvár FC vezetőedzője. - Az első játékrész utolsó tíz percében nem teljesítettünk jól, sok párharcot és labdát veszítettünk el, a második félidőben viszont már jobban bántunk a labdával. Nagyon örülök Gradisar és Stefanelli első góljának, a végén a kapott gól miatt nyomás volt rajtunk, de összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével.

- Sajnos az eredmény és a játék is csalódást keltő, össze sem tudjuk hasonlítani a három nappal ezelőtti teljesítményünkkel  - fogalmazott a Kisvárda trénere, Feczkó Tamás. - Nagyon bosszantó, hogy ilyen teljesítményt nyújtottunk, mert semmi előjele nem volt. Az első gól alapvetően meghatározta a meccs kimenetelét, a saját bedobásunkból kaptunk gólt, ez teljes mértékben megengedhetetlen. Sok dolgot helyre kell raknunk a szombati mérkőzésig, hogy a Puskás Akadémia ellen már azt az arcát mutassa a csapat, amit eddig mutatott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában