Felemás forduló

2024.02.06. 12:19

Alsóházi rangadót nyert a Csákvár

Több hetes szünetet követően a 9. fordulóval folytatódott a férfi asztalitenisz Extraliga. A vármegye három csapata közül most csak az Aqvital Csákvári TC tudott nyerni.

Ferencz Balázs

Terék Norbert egy meccset nyert az Elektromos ellen

Fotó: Kricskovics Antal

A székesfehérvári Honvéd Szondi György SE Mosonmagyaróváron vendégeskedett. A páros mérkőzést 3-2-re nyerték a hazaiak, majd az egyes csatározások során Zombori Dávid 3-1-re kikapott Ócsaitól, viszont 3-2-re verte Németh Pétert. Molnár Krisztián is alulmaradt Ócsaival szemben, azonban 3-2-re legyőzte Geroldot. A fehérvári együttes harmadik tagja, Kishegyi Ákos Geroldtól kapott ki, majd 3-2-re verte Németh Pétert. A Mosonmagyaróvár TOE kiélezett csatában nyert 4-3-ra.

Az Extraligában újonc, s egyben seregható Dunaújvárosi Egyetem is szoros mérkőzésen szenvedett 4-3-as vereséget. Katona Gergely, Éliás Attila és Bíró Bálint is egy-egy győzelmet aratott.

Az utolsó előtti pozícióban tanyázó Aqvital TC Csákvár éppen közvetlen riválisát, a Győri Elektromost fogadta. A Timafalvi Gergő/Németh János páros 3-2-re elbukta a nyitómeccset, de a csákváriak az egyes meccsek alatt felülkerekedtek. Németh János Hőgyét és Kovács Sebestyént is 3-1-es szettarányban győzte le. Timafalvi Gergő Kovácstól kikapott. Lung Dánielt azonban verte 3-1-re. Terék Norbert Lungtól 3-1-es vereséget szenvedett, azonban Hőgye Dánilelt 3-2 arányban megverte, s így a csákvári csapat 4-3-as sikert aratott. A kék-sárgák ezzel előztek a tabellán, a 10. helyen állnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában