Idei első győzelmüket aratták

2024.01.13. 17:54

Végre kinyílt a gólzsák

A 2024-es esztendőben először tudott nyerni az Erste Ligában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DVTK Jegesmedvéket verték az újvárosiak 5-2-re.

Ferencz Balázs

Fotó: Anda Fábián

- Nagyon jó meccs volt számunkra, sokat változtattunk a játékunkon és a srácok nagyon jól vették, mit is szeretnénk csinálni - értékelt Niko Eronen, a DAB vezeőedzője. - Úgy éreztem, egyszerűen túldolgoztuk ellenfelünket, nagyon megérdemelten szereztük meg a három pontot. Jó dolog visszaülni a lóra és gyűjteni pár pontot, különösen akkor, ha meg is érdemeljük.

- Legutóbb Miskolcon kevés gólszerzései lehetőséget adtunk a DAB-nak, most viszont sokat, 1-1-ig harcos, egálos meccs volt, aztán elkövettünk egy hibát a második harmad hajrájában, és nem igazán tudtunk abból visszajönni már. Nem kifogás, de vannak sérültjeink, akik helyett nagyon fiatalok játszottak, nekik ez egy tanulási lehetőség, de néha ezek a leckék fájdalmasak - fogalmazott Steve Kasper, a DVTK vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában