Kiemelkedően vívott a fehérvári öttusázó

2024.01.27. 19:33

Tamás Joci: "Jó úton halad a felkészülésem"

A Volán Fehérvár öttusázója, Tamás József legjobb magyarként az ötödik helyen zárta az egyiptomi challenger-versenyt. A fehérvári sportoló be szeretné verekedni magát a felnőtt válogatottba.

Ferencz Balázs

Tamás József jól kezdte az évet

Forrás: Volán Fehérvár

A 23 esztendős Tamás József jól kezdte az évet, ötödik lett egyéniben Kairóban, csapatban pedig a dobogó második fokára állhatott. Az egyiptomi challenger-versenyen, ami fontos ranglistapontokat osztott nyerte a vívást (264 pont), míg az úszást másodikként zárta (2:03;78).

- Örülök az elért eredménynek, úgy gondolom jó úton halad a felkészülésem az év további részére. Akadtak ugyan kisebb pontatlanságaim a lövészetben, de a vívásban  és az úszásban  mutatott teljesítményemben kifizetődött az évek során elvégzett rengeteg munka. Bizakodva várom a folytatást! - fogalmazott a Volán Fehérvár Öttusa Szakosztály közösségi médiafelületén.

A Volán Fehérvár öttusázója legközelebb két hét múlva, Budapesten versenyez a fedettpályás bajnokságon, ahol kivívhatja magának a 2024-es válogatott kerettagságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában