Ütős programokkal teli hét áll a bunyósok mögött

2024.01.29. 13:02

Öt fronton támadtak

Ugyan meghirdetett, hazai versenyprogramban szereplő ökölvívó-viadalt nem rendeztek a hétvégén, mégis mozgalmas volt a Fehérvár Küzdősport SE ökölvívóinak elmúlt hete.

Ferencz Balázs

Kordás Márk (balra) és Kordás Márk sikeres minimumvizsgát tett

Forrás: Fehérvár Küzdősport SE

A Fehérvár Küzdősport SE két ökölvívója is válogatott összetartáson vett részt. Bajcsi Flóra hétfőtől egészen vasárnapig a serdülő válogatott edzőtáborában tréningezett Egerben, míg Turós Levente péntektől vasárnapig a junior válogatottak táborában edzett.

Az egyesület szó szerint elütötte az időt hagyományos, szombat délelőtti elfoglaltságával, a Csetepaté névre hallgató bunyómatinéjával. Ekkor főként az egyesület bokszolói kesztyűzhetnek, mérkőzésszituációban csaphatnak össze.  Most a klub kezdő versenyzői is belekóstolhattak az élet a kötelek között éles helyzetben.

Mindeközben ugyancsak szombaton Oroszlányban tett sikeres minimumvizsgát az egyébként a kempo területéről átrándult két fiatal, Kordás Máté és Kordás Márk. Ezután élvezetes edzőmérkőzést vívhattak.

Vasárnap a Kóczián Kupán szerepelhettek a fehérvári öklözők, többen is edzőmeccseket bokszoltak. A közelmúltban a Bocskai Emlékversenyen a felnőttek között bunyózó Németh Zsolt hivatalos mérkőzésen győzött le egy fővárosi rutinos versenyezőt. 

Major Milán tavaly már a profik között is bemutatkozott - győztes meccse van -, most egy Európa-bajnokkal vívott edzőmérkőzést.

- Megnyugtató számomra, hogy ilyen összetartó, profi csapat van mellettem. Gördülékenyen lement ez a bonyolult hét - tekintett vissza a Fehérvár Küzdősport SE vezetőedzője, Turós Arnold.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában