Edzőtábor

2024.01.16. 16:39

Napi két edzéssel készül Marbellán a Puskás Akadémia

A Puskás Akadémia NB I-es labdarúgócsapata sikeresen megérkezett a spanyolországi edzőtábor helyszínére, a felcsútiak pai két edzéssel készülnek a tavaszi folytatásra, a gárda csütörtökön játssza majd le első felkészülési mérkőzését.

Beke Zsombor

A felcsútiak csütörtökön játsszák le első felkészülési mérkőzésüket

Forrás: Puskás Akadémia

Hornyák Zsolt együttese stabil teljesítményének köszönhetően a negyedik helyen telel az OTP Bank Ligában. A Fejér vármegyeiek január 4-én kezdték el a felkészülést a tavaszi folytatásra, az első bő egy hétben Felcsúton készült a csapat, majd január 14-án Spanyolországba utazott a gárda, Marbellán 12 napot készül a PAFC.

– Az utazás bár nem volt zökkenőmentes, az első edzésünk jól esett Spanyolországban. A lényeg, hogy itt vagyunk, a körülmények kiválóak, jól telik majd ez a tizenkét nap. Először egy kisebb átmozgató edzésen vettünk részt, csütörtökön pedig már következik az első edzőmérkőzésünk, arra készülünk most egyelőre. A harmadik találkozóra realizálódhat a csapat is majd, reméljük hasznos időszakot töltünk el itt az edzőtáborban – mondta a Puskás Akadémia honlapjának Nagy Zsolt.

A felcsútiakra összesen három találkozó vár majd Spanyolországban, a dán Aarhus lesz a felcsútiak első ellenfele január 18-án, majd négy nappal később, 22-én a kanadai Vancouver Whitecaps FC ellen lépnek pályára a Fejér vármegyeik. A spanyolországi edzőtábort a cseh Sparta Praha elleni összecsapással zárja majd a Puskás Akadémia, erre a találkozóra majd január 25-én kerül sor.

– Az ellenfelek közül egyedül a Prahat ismerem jobban, őket láttam már játszani a Tv-n keresztül. A programunk talán a csapatok erősségi szintje alapján lett összerakva,a legutolsó mérkőzés lesz a legnehezebb majd, mondhatni az lesz a főpróbánk. Az első találkozón biztos vegyes csapatok lesznek, a mester megnézi a fiatalokat is. Egyébként az ő jelenlétüknek kifejezetten örülök, várom a mérkőzéseket – zárta gondolatait a magyar válogatott szélső.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában