Komáromban a Gárdony-Pázmánd

2024.01.26. 12:31

Menekülniük kell a kieső zónából

A tabella negyedik helyén álló Komáromi VSE együttesének vendégeként harcol a bajnoki pontokért a Gárdony-Pázmánd NKK a női kézilabda NB I/B 16. fordulójában.

Ferencz Balázs

Tóth Ficsor Nóra (szemben) bízik a győzelemben

Fotó: Kricskovics Antal

A gárdonyiak arattak már bravúrgyőzelmet idén, a SZISE alakulatát idegenben verték Molnár József lányai, vagyis nem lehetetlen küldetés újra diadalra jutni, most Komáromban. Azonban az előző fordulóban rendkívül gyenge produkciót hintettek Berkes-Kaiser Melittáék, az Esztergomtól súlyos vereséget szenvedtek. 
A tóparti lányok vezetőedzője nem titkolta, mit vár a szombaton, 18 órakor kezdődő összecsapáson.

– Csapatunk mindenképpen a győzelemért száll harcba! – jelentette ki Molnár József.
A gárdonyiak szélsője, Tóth Ficsor Nóra beszédesebb volt.

– A múlt hétvégén nem azt a játékot mutattuk, amit terveztünk, ezen szeretnénk javítani a Komárom elleni mérkőzésünkön. Tapasztalt, meghatározó játékosokból álló csapathoz utazunk. Lendületes, precíz és pontos játékkal, kemény védekezéssel azokból gyors ellentámadásokkal felénk billenhet a mérleg nyelve. Szeretnénk tovább gyűjtögetni a pontjainkat, egy csapatként mindent meg fogunk tenni a siker érdekében. Hajrá Gárdony! – fogalmazott a találkozó előtt a szélső.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában