Szoros csata

2024.01.28. 12:25

Lefagyott a Gárdony a szünet után

Nem tudott újabb bravúrt hinteni a nem is oly rég a SZISE együttesét legyőző Gárdony-Pázmánd NKK női kézilabdacsapata az NB I/B 16. fordulójában. A Komáromi VSE szoros küzdelemben tartotta otthon a pontokat.

Ferencz Balázs

Szűcs Noémi három gólig jutott Komáromban

Fotó: Kricskovics Antal

Komárom VSE - Gárdony-Pázmánd NKK 26-23 (14-13)

Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok, 70 néző. Vezette: Csányi T., Tóth D.

Komáromi VSE: Nagy É. - Lukovics 8/3, Balogh B. 5, Bízik B. 3, Szabó-Kovacsicz 2, Gengeliczky 2, Nagy L. 2, Rnic 1, Világos 1, Takács F. 1/1, Wutschi 1, Ács B., Gál D. Vezetőedző: Neukum Tamás

 Gárdony-Pázmánd NKK: Kaffka, Bőle (kapusok) - Szűcs N. 3, Hargitai, Vernes 2, Kukucska 1, Ágoston 6/1, Berkes-Kaiser 5, Zámori 1, Bártfay 1, Tóth Ficsor 1, Nemes 1, Hamuth 2. Vezetőedző: Molnár József

Kiállítások: 6 ill. 4 perc
Hétméteresek: 4/4 ill. 1/1

- Az első félidő szoros csatát hozott, egyik csapat sem tudott több góllal elmenni a másiktól. A második félidő első részében a Komárom rutinos játékosai kihasználták a támadásban elkövetett hibáinkat és 4-5 góllal megléptek, amit nem tudtunk behozni a mérkőzés végéig - értékelt a találkozót követően Molnár József, a gárdonyiak vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában