Felkészülés

2024.01.14. 21:53

Kecskeméten kapott ki a Csákvár

Az NB II. tavaszi szezonjára készülő Aqvital FC Csákvár lejátszotta második felkészülési mérkőzését is, az ellenfél ezúttal az OTP Bank Ligás Kecskemét volt.

Beke Zsombor

Forrás: Aqvital FC Csákvár

Kecskeméti TE – Aqvital FC Csákvár 2-0 (1-0)
Kecskemét, műfüves pálya
KTE: Fadgyas – Nagy O., Szűcs K., Polyák, Iyinbor, Leoni – Derekas, Helmich (Artner), Kovács K., Meskhi – Pálinkás. Vezetőedző: Szabó István.
II. félidő: Varga B. – Májer, Szabó A., Belényesi, Katona, Zeke – Vágó, Zsótér, Szendrei, Banó-Szabó – Lukács.
Aqvital: Pécsi – Murka, Babós, Gregór, Baracskai – Farkas A., Mészáros D., Gazdag – Jablonszkij, Simon A., Tamás N. Vezetőedző: Tóth Balázs.
II. félidőben pályára lépett: Zelizi, Dencinger, Nagy Z., Szakály D., Juhász L., Karacs, Papucsek, Dusinszki, Szalai P.

Mindkét félnél már javában zajlik a munka, célkeresztben a februári bajnoki rajt. Az Aqvital második felkészülési mérkőzésére készült, elsőre az NB III-as Csornát verte Tóth Balázs alakulata. Ezúttal két osztállyal feljebb lévő gárdával csaptak össze a Fejér vármegyeiek, a mérkőzésen három próbajátékos lépett pályára a csákváriaknál, Szalai Péter, Dencinger Norbert és Jablonszkij Oleg kapott lehetőséget, sorsukról még a törökországi edzőtábor előtt születik döntés. A találkozón mindegyik félidőben esett egy gól, sajnos mindegyiket a KTE szerezte. A 33. percben Iyinbor bal oldali beadása után Meskhi járt túl Pécsi eszén, majd a 75. minutumban Szendrei beadását Banó-Szabó értékesítette, 2-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában