Deybi Flores is elköszönt

2024.01.09. 16:22

Kanadába igazolt a Vidi középpályása

Profitot termel a télen Fehérvár FC. Az NB I góllövőlistájának vezetője után a honi élvonal egyik legjobb középpályását is értékesítette a Vidi.

Ferencz Balázs

Deybi Flores a Fehérvár FC meghatározó játékosa volt

Forrás: fehervarfc.hu

Deybi Flores a Toronto FC játékosa lesz, miután a kanadai együttes megvásárolta a hondurasi válogatott játékjogát.

Flores közel egy évvel ezelőtt, 2023. január 17-én írt alá a Fehérvár FC-hez. A 27 esztendős középpályás gyorsan a piros-kékek meghatározó játékosa lett. Komoly fejtörést okozott az NB I csapatai számára, mert jó százalékban nyerte a párharcokat, sok labdát szerzett, s a támadásépítésben is tevékenyen részt vett. Nem ismert elveszett labdát. A Vidi egyik erőssége távozott, s Deybi Flores - a góllövőlistát 11 góllal vezető,s a Ferencvároshoz távozó Kenan Kodro után - már a második olyan játékos, aki meghatározó futballistaként köszön el a télen a Koronázóvárostól. Deybi Flores 32 tétmérkőzésen szerepelt a Fehérvár FC színeiben, egy gólt szerzett. 

Deybi Flores nem tért vissza Magyarországra a Vidi felkészülésének kezdetéig, így sejteni lehetett, hogy máshol folytatja pályafutását. A felkészülést a Toronto FC-vel kezdi el, hivatalosan pedig az átigazolási időszak nyitásakor lesz a kanadai klub játékosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában