Változások

2024.01.30. 10:44

Hét légiós és rengeteg pont távozik Dunaújvárosból

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata bejelentette, hogy hét légiós kérte szerződése felbontását, ezt a klub el is fogadta.

Beke Zsombor

A DAB (fehérben) több játékosra sem számíthat már

Forrás: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

Vlastimil Dostalek, Pauls Svars, Henry Maarnela, Niki Koskinen, Oliver Ödman-Hadzinikolic, Elliot Lorraine valamint Santeri Sillanpaa kérte szerződésének felbontását a dunaújvárosi klubtól.

– Kérelmüket vezetőségünk tudomásul vette és nem gördített akadályt távozásuk elé. Természetesen nem adjuk fel a harcot! Csapatunk hátralévő 9 mérkőzésén azon dolgozunk, hogy utánpótlásunk ígéretes, fiatal játékosait beépítsük rendszerünkbe, megtaláljuk számukra a megfelelő helyet a felnőtt keretben, ezzel több lehetőséget és támogatást biztosítva fejlődésük folyamatában és sportolói előrelépésükben – állt a DAB közleményében.

A DAB a kupadöntőn a negyedik helyen végzett, és gyakorlatilag szinte esélytelen már, hogy bejusson a rájátszásba. A hét játékos távozásával pedig valószínűleg végérvényesen eldőlt a kérdés. Hogy a döntés hátterében mi állhat, az egy jó kérdés, a Dunaújváros pénteken szurkolói ankétot tart, ezt követően talán tisztábban látszik majd a helyzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában