Egygólos siker

2024.01.11. 13:06

Első edzőmérkőzésén nyert a Csákvár

Az Aqvital FC Csákvár labdarúgócsapata lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését, az ellenfél az NB III-as Csorna volt.

Beke Zsombor

Első téli mérkőzését nyerte a Csákvár

Forrás: Aqvital Fc Csákvár

Csorna – Aqvital FC Csákvár 0-1 (0-1)
Csorna, műfüves pálya
Csorna: Ásványi – Füzi, Németh B., Bolla, Somogyi, Kovács P., Tóth A., Kovács Z., Márton, Szalka, Németh B. II. Vezetőedző: Horváth Rudolf.
A II. félidőben pályára lépett: Lázár, Kató, Ladjánszki, Nagy Á., Benszki K., Benszki B., Horváth N., Németh B. III.
Aqvital: Zelizi (Somodi) – Szalai (Nathaniel), Babós (Gregor), Papucsek (Baracskai), Murka (Babós) – Dencinger (Mészáros D.), Szakály D. (FarKas A.), Gazdag (Dusinszki) – Tamás (Juhász L.), Nagy Z. (Simon A.), Fejős (Yablonszki). Vezetőedző: Tóth Balázs.
Gólszerző: Fejős.

Idegenben kezdte meg az edzőmérkőzések sorozatát Tóth Balázs együttese, a harmadosztályban szereplő otthonában. A találkozón nagyon sok helyzetet kihagytak a csákváriak, de nem is most kell bemenni a ziccereknek, hanem majd a bajnokik során. A 2024-es év első és eddig egyetlenegy gólját a sérüléséből felépülő Fejős Áron lőtte az első félidőben. Folytatás szombaton az NB I-es Kecskemét ellen.

– Bár csak 1-0-ra nyertünk az NB III-as Csorna otthonában, az eredmény lehetett volna 5 vagy 6-1 is. Első meccsnek jó volt az összecsapás, egyedül azt sajnálhatjuk, hogy kihagytuk a ziccereket. Mindenkinek játéklehetőséget adtunk, így azoknak a tesztelésen lévő fiataloknak is, akiknek a sorsáról a szombati találkozót követően döntünk. A törökországi edzőtáborba csak azokat visszük ki, akire számítunk tavasszal – mondta a csákváriak honlapjának Tóth Balázs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában