Mezlicit

2023.12.06. 18:56

Jótékonykodnak a Vidi válogatottjai

Négy játékosa, Fiola Attila, Nikola Szerafimov, Deybi Flores, és Tobias Christensen válogatott mezét bocsátotta jótékonysági licitre a Fehérvár FC labdarúgócsapata.

Ferencz Balázs

Forrás: fehervarfc.hu

A bevételt teljes egészében a fehérvári Szent István Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ, valamint az Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány (ASKA) részére utalja át a klub.

A mezek kikiáltási ára: 40 000 forint, a licitlépcső minimum 20 000 forint.

Az árverés kezdete: december 6., szerda, 15:00 óra
Az árverés vége: december 11., hétfő, 12:00 óra

Fiola Attila dedikált válogatott meze: A Vidi csapatkapitánya a hazai, Bulgária elleni Eb-selejtezőre készített mérkőzésmezét ajánlotta fel. A magyar válogatott óriási sikert elérve, csoportelsőként jutott ki a németországi kontinensviadalra, ahol Svájc, Németország és Skócia ellen harcolhatják majd ki a továbbjutást.

Nikola Szerafimov dedikált válogatott meze: A fehérváriak észak-macedón középhátvédje a 2022-es Azerbajdzsán elleni felkészülési mérkőzésre készített meccsmezét ajánlotta fel az árverésre. Szerafimov a Vidiben jól teljesít,  stabil tagja lett az észak-macedón nemzeti együttes kezdőcsapatának, már 12 válogatott találkozónál jár.

Deybi Flores dedikált válogatott meze: A rengeteg labdát szerző hondurasi középpályás a 2023-as CONCACAF Nemzetek Ligája mérkőzésekre készített mérkőzésmezét ajánlotta fel a licitre. A hondurasi válogatott drámai csatában, büntetőkkel szenvedett vereséget a sokkal esélyesebbnek tartott Mexikó ellen az elődöntők során. Deybi Flores 35-szörös válogatott.

Tobias Christensen dedikált válogatott meze: A Fehérvár norvég középpályása a Puskás ellen gólt és gólpasszt jegyzett, jó formában futballozik. Christensen eddig hazája minden korosztályos válogatottjának tagja volt. A 2019-es U20-as világbajnokságra készített meccsmezét ajánlotta fel a jótékony cél érdekében. Tobias Christensen mindhárom csoportmeccsen pályára lépett, csapattársa volt többek között Erling Haaland is.

A mezekre a fehervarfc.hu oldalon keresztül lehet licitálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában