Karácsonyi ünnepség

2023.12.13. 11:57

Csupa őszinte, gyermeki mosoly

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem maradt el a RealTanoda karácsonyi, évzáró ünnepsége a Puskás Akadémián. A szociális- és sportprogramban résztvevő gyerekek fülig érő mosollyal vették át az ajándékokat, valamint fogyasztották el az ünnepi lakomát.

Beke Zsombor

Forrás: Puskás Akadémia

A RealTanoda elnevezésű szociális- és sportprogram 2011-ben indult el Felcsúton, a Puskás Akadémia és Real Madrid Alapítvány együttműködésében. A cél nem volt más, minthogy azon gyerekek számára is biztosítsák a sportolás örömét, akiknek a családja nem engedheti meg magának anyagilag ezt. Ez a lehetőség több száz környékbeli fiatalnak ad lehetőséget, az idei esztendőben a következő településekről érkeztek az adventi ünnepségre: Felcsút, Alcsútdoboz, Bicske, Csabdi, Mány, Újbarok, Óbarok, Szár, Vértesacsa, Vértesboglár, Tabajd. 

Forrás: Puskás Akadémia

Az ünnepséget a szokásoknak megfelelően idén is az akadémia ebédlőben tartották meg. A programban résztvevőket a házigazda részéről Baboss Botond, a Kollégium nevelőtanára és a RealTanoda szakmai koordinátora, valamint Vaskó Tamás nemzetközi kapcsolatokért felelős menedzser köszöntötte. A beszédek és az élmények felidézése után következett a talán legjobban várt program, a gyerekek átmentek a kollégium aulájában, a közös fotó elkészítése után pedig a fiatalok kibontották az ajándékokat, a focicipőknek mindenki nagyon örült. A lábbelik megcsodálása után elfogyasztották az ünnepi vacsorát, a gyerekek igazi karácsonyi hangulatba kerülhettek, és ki tudja, lehet a padok között ült a következő Szoboszlai Dominik, vagy Nagy Zsolt, akinek ez a program jelenheti a kiugrási lehetőséget.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában