Zsoldos Virág lépett tovább

2023.12.14. 18:56

Csak egy fehérvári bunyós maradt állva

A Fehérvár Küzdősport SE kilenc indulójából mindössze egy versenyző, Zsoldos Virág jutott túl a 100. Papp László Ökölvívó Magyar Bajnokság selejtezőjén.

Ferencz Balázs

Zsoldos Virág és edzője, Turós Arnold

Forrás: Fehérvár Küzdősport SE

Nem a fehérváriak versenye a jubileumi, 100. Magyar Bajnokság. Pedig talán soha ekkora delegációval nem indultak a felnőtt országos bajnokságon a koronázóváros bunyósai. 
Az első napon Hollós Jázmin az egyetlen női olimpiai kvótástól, Hámori Lucától kapott ki, s vereséget szenvedett Bögyös Levente, Ignácz Viktor és Németh Zsolt is.
Treuer Benedek el sem indulhatott, mivel súlycsoportjában 17-en lettek volna, kitették a mezőnyből – neki volt eddig a legkevesebb meccse. 
A korosztályos bajnok Hippeller Panna sem léphetett ringbe. A még csak ifikorú lány 30 dekával átesett a súlycsoportján, mérkőzés nélkül maradt. A 60 kiolgrammos súlycsoportban az idény során kevesebbet edző Nagy Evelin nem tudta megnehezíteni a csepeli színekben induló kazah Kukhta dolgát, a második menetben kétszer is rászáémoltak. Az immár profik között is bizonyító Major Milán a 67 kg-ban Danyi Dániellel csapott össze. Ellenfele végig aktívabb volt. A Fehérvár Küzdősport SE egyetlen képviselőjeként folytathatja a küzdelmeket a +81 kg-ban indult Zsoldos Virág. Kőbányai ellenfelét, Kiss Magdolnát az első menetben kiütötte, így állva maradt a jubileumi magyar bajnokságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában