Zsoldos Virág búcsúzott

2023.12.15. 17:35

Az utolsó harcos is elvérzett

Ugyan még két napon át zajlik a fővárosban 100. Papp László Felnőtt Ökölvívó Magyar Bajnokság, fehérvári bunyós már nem lép szorítóba. Zsoldos Virág is búcsúzott.

Ferencz Balázs

Zsoldos Virág (jobbra) első versenynapján még győzelemnek örülhetett

Forrás: Magyar Ökölvívó Szövetség

Fotó: CHRYZTOPH

Kilenc ökölvívót nevezett a felnőtt magyar bajnokságra a Fehérvár Küzdősport SE, éremért mégsem csatázhatott egyikőjük sem. A sorsolás sem volt éppen ideális, szinte kivétel nélkül válogatott, vagy kiemelt bokszolókkal kezdtek a fehérváriak. Treuer Benedek a súlycsoport magas létszáma miatt nem léphetett ringbe, míg Hippeller Panna 30 deka híján nem fért bele a súlyába, nem engedték bokszolni. Bögyös Levente, Ignácz Viktor, Németh Zsolt, Nagy Evelin és Major Milán sem léptek tovább az első párosításból, a selejtezőben búcsúztak a felnőtt magyar bajnokságtól.

A +81 kilogrammban kesztyűt húzó Zsoldos Virág volt az egyedüli fehérvári, aki sikerrel vette az első akadályt, a kőbányai Kiss Magdolnát ütötte ki.

Pénteken aztán a pécsi Hoffmann Rékával került szembe. A PVSK öklözője hosszabb kezeivel rendre tiszta találatokat ejtett Zsoldos fején, az egyre visszafogottabb fehérvári lányra az első menetben háromszor is rászámolt a vezetőbíró, s végül Hoffmann döntő fölénnyel nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában