Vidi - Puskás után

2023.12.03. 13:00

A vármegyei rangadó hőse: Tobias Christensen

A Fehérvár FC 3-1-re nyert a Puskás Akadémia FC ellen az OTP Bank Liga 15. fordulójában. A vármegyei rangadón a Vidi norvég középpályása, Tobias Christensen nyújtotta talán a legjobb teljesítményt.

Ferencz Balázs

Tobias Christensen egy gólt és egy gólpasszt jegyzett, Kenan Kodro (hátul) duplázott

Forrás: fehervarfc.hu

A fehérváriak Felcsútról érkezett kapusa, Tóth Balázs fontos védéseket mutatott be, tizenegyest is fogott a Puskás Akadémia FC elleni rangadón, míg Kenan Kodro duplázott, s már nyolc gólnál tart a bajnokságban. Mégis, a meccs hőse a norvég U21-es válogatott középpályás, Tobias Christensen volt. Az utóbbi hetekben szárnyra kapott a 23 esztendős játékos, amikor szerepet kap, rendre jó teljesítménnyel rukkol elő, sokkal jobban futballozik, mint tette azt a korábbi időszakban. 

A Puskás ellen előbb remek gólpasszt adott Kenan Kodrónak, majd egyéni akciója végén szép gólt szerzett, vagyis komoly szerepet vállalt a Vidi győzelméből.

- Nagyon kemény meccsen vagyunk túl, egy nagyon jó ellenféllel szemben - vélekedett Tobias Christensen. - Úgy gondolom, hogy a döntő pillanatokban erősek tudtunk maradni, ezzel sikerült nyerni. Ezzel a lendülettel kell folytatnunk, ahogy az eddigi meccseken is tettük, és mindent megtenni azért, hogy hat pontot gyűjtsünk a téli szünet előtt. Ha az ember mindig keményen dolgozik, és hisz abban, hogy jó irányba haladunk, akkor az előbb, vagy utóbb kifizetődik, még akkor is, ha ezt úgy három hónappal ezelőtt senki sem gondolta volna.  Ennek a gyümölcse a mostani teljesítményünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában