NB II

2023.11.05. 19:40

Otthon tartották a pontokat (Galéria)

A Merkantil Bank NB II 14. fordulójában az Aqvital FC Csákvár nagy küzdelemben, egy góllal nyert a BFC Siófok ellen.

Káldor András

A csákvári Simon András (fehér) és Csató Martin harca a labdáért

Fotó: Kricskovics Antal

Aqvital FC Csákvár – BFC Siófok 1-0 (1-0)

Csákvár, 200 néző
Vezette: Nagy Róbert (Márkus Tamás, ifj. Varga Gábor)
AFC Csákvár: Pécsi – Murka, Papucsek, Karacs, László N. – Farkas A., Mészáros D., Szakály D. (Major M., 78.) – Tamás N. (Babós, 92.), Simon A., Baracskai (Juhász L., 65.). Vezetőedző: Tóth Balázs.

BFC Siófok: Hutvágner – Polényi (Tóth T. V., 85.), Varjas, Csató, László D. (Girsik, 62.), Varga B. – Major G., Nemes (Kovács B., 62.), Kitl, Szedlár (György, 90.) – Dénes (Schildkraut, 62.). Vezetőedző: Vukmir Dragan.
Gól: Baracskai (42.)
Kora délután még úgy tűnt, hogy a folyamatosan szakadó eső miatt esetleg elmaradhat a mérkőzés, de megszűnése után sikerült játékra alkalmas állapotba hozni a játékteret a hazai pályamunkásoknak.
Az első negyedórában túlságosan nem kényeztették el a kilátogatókat a csapatok a helyzetekkel, ám a 16. percben előnybe kerülhetett volna a Csákvár, Baracskai Roland centerezéséből a pontosan érkező Tamás Nándor 5 méterről a bal kapufát találta telibe. Válaszul a 18. percben a korábban több éven át csákvári színekben játszó Major Gergő 18 méteres lökete nem sokkal ment el a hosszú sarok mellett. Majd a 32. percben egy hazai labdavesztést követően, formás akció végén Kitl Miklós, a kapu közepébe tartó lövését védte bravúrral Pécsi Ármin. A 42. percben megtört a jég, László Noel remek beadása szállt Baracskai fejére, akiről 10 méterre a kaputól hulló falevélként szállt át a hátráló Hutvágner Gergely felett a bal felső sarokba a labda, 1-0.
Kissé bennmaradt a szünet után az öltözőben az AFC, sokkal többet veszélyeztetett a folytatásban a Balaton-parti legénység. Egyetlen komoly lehetőségük a 79. percben volt, amikor Pécsi Varga Bence éles szögből leadott, 9 méteres lövését hárította újfent látványosan.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában