Az ezüstérmes jön

2023.11.24. 20:00

Megerősítené pozícióját a Vidi

Élvonalbeli történetük 19. összecsapására készül a Fehérvár FC és a Kecskeméti TE alakulata az OTP Bank Liga 14. fordulójában. Az örökmérleg eddig szűk Vidi-fölényt mutat, s Bartosz Grzelak együttese most is győzelemre tör.

Ferencz Balázs

Nikola Szerafimov (jobbra) bízik abban, hogy a Vidi lendületben marad

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Domotor Csaba

Az FTC-t legutóbb a Groupamában két vállra fektető Fehérvár FC nyerni akar a hétvégén. Ugyan negyedik a tabellán a Vidi 20 ponttal, a most Sóstóra érkező Kecskeméti TE egy ponttal marad el, a lila-fehérek a nyolcadik helyen állnak. Rendkívül sűrű a mezőny, épp ezért is jó lenne, ha a piros-kékek tartanák formájukat. Azonban a KTE sem kapott ki utóbbi négy tétmérkőzésén.

– Ugyanazzal az intenzitással és tempóval kell folytatnunk a szereplésünket, amivel az utóbbi mérkőzéseken futballoztunk. Az edzéseken ugyanolyan kemény munkát végzünk, sikerült megnyernünk az utolsó három meccsünket, de nem engedhetünk ki a Kecskemét ellen sem. – vélekedett a Vidi védője, Nikola Szerafimov, aki az észak-macedón válogatottal 1-1-es döntetlent ért el Anglia ellen, azután, hogy az olaszoktól 5-2-re kikaptak. Szerafimov mindkét találkozón játszott. – Be kell tartanunk az edzői stáb utasításait. A vasárnapi mérkőzés nagy lehetőséget rejt számunkra, hogy megerősítsük pozíciónkat a tabella első felében és örömet szerezzünk a szurkolóinknak. Tudjuk, hogy a KTE jó csapat, remek eredménnyel zártak az előző szezonban, de az idei szereplésük nem ugyanolyan. Meg kell nyernünk a mérkőzést!

A Fehérvár FC vasárnap 19.30-kor fogadja a Kecskemétet a Sóstói Stadionban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában