Jól tartotta magát a Gárdony-Pázmánd NKK

2023.11.06. 13:06

Kikaptak ugyan, de a játék biztató volt

Ötven percen át szorongatta a tavaly még az élvonalban szerepelt Érd együttesét a Gárdony-Pázmánd NKK a női kézilabda NB I/B 9. fordulójában.

Ferencz Balázs

Kukucska Viktória három gólig jutott

Forrás: Kricskovics Antal archív

Gárdony-Pázmánd NKK – Érd KC 27-32 (16-18)
Gárdony, 150 néző. V.: Kovács-Sebők, Vastag-Réti.
Gárdony-Pázmánd: Bőle,Kaffka, Knauer (kapusok) – Szűcs 3, Hargitai 2, Vernes 3, Kukucska 3, Ágoston 1, Berkes-Kaiser 7/2, Hamuth 4, Török 2, Tóth Ficsor 1, Bártfay 1, Nemes, Zámori, Barna. Edző: Molnár József
Érd: Németh K., Imre (kapusok) – Gerháth K. 8/2, Dávid-Azari 7/2, Panyi 5, Szakály 4, Háfra L. 3, Braun 2, Bánhidi 1, Kiss D. 1, Berényi 1, Landi, Mlinko, Horváth H., Csiszár-Szekeres. Edző: Simics Judit
Kiállítások: 2 ill. 6 perc
Hétméteresek: 2/2 ill. 5/4

Az első félidő nagy részében a tópartiak vezettek, volt, hogy három góllal is, a 18. perctől azonban a rutinosabb Érd átvette az irányítást. Azonban nem tudta leszakítani a Gárdonyt. Fordulás után lépett meg az Érd, de a 45. percben két gólra felzárkózott a szívósan kapaszkodó hazai egylet. Az utolsó tíz percet aztán már okosan kifuttatta a jobb erőkből álló Érd.

– A lányok maximálisan odatették magukat – jelentette ki Molnár József, a Gárdony-Pázmánd vezetőedzője. – Minden poszton volt jó teljesítményünk, amit csapatszinten is 50 percig tudtunk tartani. Az utolsó tíz perces szakaszban kijött a két csapat jelenlegi erőnléti különbsége. A játékosaim kitették a szívüket, lelküket és a kilátogató szurkolók által teremtett hangulatban jó volt nézni a játékunkat. Megyünk a magunk útján tovább!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában