Foci

2023.11.12. 19:25

Igazságos döntetlen született

A Merkantil Bank NB II 15. fordulójában az Aqvital FC Csákvár gárdája a tabellán a 4. helyen tanyázó HR-Rent Kozármisleny otthonában nagy csatában megérdemelten szerzett egy pontot.

Káldor András

Baracskai Roland góljával az első félidőben vezetett a Csákvár

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

HR-Rent Kozármisleny – Aqvital FC Csákvár 1-1 (0-1)
Kozármisleny, 700 néző
Vezette: Gaál Ákos (Kulman Tamás, Ország Péter)

HR-Rent Kozármisleny: Lékai – Beke P., Gajág, Füredi, Turi – Nagy E. (Major S., 74.), Kozics, Kirchner – Molnár Á. (Nagy M., 92.), Horváth P. (Vajda, 60.), Hegedűs M. (Tóth Z., 46.). Vezetőedző: Aczél Zoltán.
AFC Csákvár: Pécsi – Murka, Papucsek, Karacs, László N. – Farkas A., Mészáros D. (Szakály D., 81.), Major M. (Babós, 90.) – Tamás N., Nagy Z., Baracskai (Juhász L, 74.). Vezetőedző: Tóth Balázs.
Gól: Kirchner (11-esből, 47.), ill. Baracskai (8.)

Kiállítva: Beke P. (77.), ill. Farkas A. (45.)
A szezon egyik meglepetés csapatának otthonában lépett pályára az AFC Csákvár, mindez azonban nem zavarta a Fejér vármegyei együttest, ugyanis már a 8. percben előnyhöz jutottak. Egy baloldali beadást Turi Tamás röviden fejelt ki, a labdát Baracskai Roland kapásból a kapu bal alsó sarkába lőtte, 0-1. Eléggé paprikás hangulatban zajlott már az elejétől a találkozó, a 17. percre már négy sárga lapot (3-1-arányban) osztott ki Gaál Ákos játékvezető. Majd a 26. percben növelhette volna előnyét az AFC, Major Marcell beadásánál Tamás Nándor előzte meg védőjét, és 8 méterről, élesen alig fejelt a jobb kapufa mellé. A 43. percben egy csákvári szöglet után vezetett hazai kontránál Farkas Aurél lerántotta a meglóduló Molnár Ádint, s mivel a második sárga lapját kapta ezzel, így emberelőnybe kerültek a hazaiak.

A szünet után még egy perc sem telt el, amikor Papucsek Barna elkaszálta Turit a 16-oson belül, a jogos büntetőt Kirchner Krisztián védhetetlenül a bal felső sarokba vágta, 1-1. Majd tovább hullottak a sárga lapok, négy perc alatt három lapot osztott ki Gaál Ákos, a hazaiaknak. Az 59. percben formás mislenyi akció végén Turi lőtt éles szögből, a labda a kapufáról vágódott alapvonalon kívülre.

A 77. percben egyenlő létszámba kerültek a csapatok, Juhász Leventét leterítette, és ő is a második sárga lapja után előbb jutott meleg vízhez, mint társai. A szabadrúgásból László Noel a bal kapufát találta telibe.
A 90. percben Szakály Dénes forintos labdát adott Nagy Zoárdnak, aki mielőtt lőhetett volna, nagy helyzetben lelopta a labdát a lövésre lendülő lábáról Füredi Szabolcs. Ez lehetett volna a meccs labda!
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában