Élesebb volt a Brassó

2023.11.03. 20:23

Csak szépítésre futotta

Nem tudta megszorongatni a Corona Brasov alakulatát a FEHA19 jégkorongcsapata az Erste Liga soros fordulójában.

Ferencz Balázs

Németh Zalán (10) támadja a brassói kaput

Forrás: Corona Brasov

Corona Brasov – FEHA19 4-1 (2-0, 2-1, 0-0)
Brassó, 1500 néző. Vezette: André Attila, Rédai Botond (romániaiak)
Brasov: Tőke – Williams 3 (kettőt ee), Piché, Valchar, Blackwater 1, Zagidullin – Boriszenko, Farkas T., Kóger, Sills, VanWormer – Gajdó T., Bors, Szabó K., Gajdó B., Rokaly-Boldizsár – Kovács E., Kovács M., Vasile A., Vasile N. R. V.edző: Dave McQueen
FEHA19: Melnyicsuk – Racsinszkij, Csollák, Ambrus, Dobos, Blasko – Hazeldine, Salamon, Farkas L., Zezelj, Nádor – Koszinszkij, Bogesic, Keceli-Mészáros, Németh, Fekete 1 – Bajkó, Dézsi, Alapi, Balasits. V.edző: Anatoli Bogdanov.
Kiállítások: 10 ill. 4 perc
Kapura lövések: 38-35

Nagy sebességgel ugrottak egymásnak a csapatok, s a 12. percben egy emberelőnyt kihasználva szerzett vezetést az utóbbi hetekben gyengélkedő Brassó: Zagidullin pontos passza után Williams emelt a hálóba, 1-0. Amíg a fehérváriak elpuskázták lehetőségeiket, addig a 18. minutumban a koronázóvárosban felnőtt Kóger Dániel passzából duplázott Williams, 2-0. A középső periódus végén Blackwater egészpályás szólójával lett három a különbség, majd Farkas László szépített egy kipattanót ketrecbe küldve, 3-1. Willians nem állt le, egy újabb fórt váltott gólra, mesterhármassal alakította ki a végeredményt az utolsó játékrész előtt, 4-1. A záró harmadban ment előre a FEHA, de kettős emberelőnyből sem tudott betalálni már, így a Corona Brasov megérdemelten tartotta otthon a pontokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában