Kevin Constantine

2023.11.08. 19:35

A soha véget nem érős saga újabb fejezete

Kevin Constantine körül úgy tűnik mindig történik valami, a legfrissebb hírek szerint az exvolános edző Csíkszeredán vállalhat munkát. Csakhogy ez a történet jelenleg több sebből is vérzik…

Beke Zsombor

Kevin Constantine az Erste Ligában?

Forrás: Árvai Károly / Nemzeti Sport

A nyáron a magyar jégkorong életét felbolygatta Kevin Constantine, ugyanis az amerikai szakember érvényes szerződései ellenére a Hydro Fehérvár AV19-nél, valamint a Magyar Jégkorong Jégkorong Szövetséggel is szemben egyoldalúan szerződést bontott, mondván családi okok miatt hazájában szeretne dolgozni. Ennek a tettnek információink szerint meglehetnek a következményi, hiszen a fehérváriak jogi útra terelhetik az ügyet. Az azóta eltelt időben Constantine az amerikai WHL-ben vállalt munkát, ám ott diszkriminatív jellegű megjegyzése miatt határozatlan időre eltiltották, az információk szerint legkorábban 2025 nyarán állhatna munkában. Amikor pedig azt hinné az ember, hogy már nincs újabb csavar a történetben, akkor kiderül, hogy Kevin Constantine az Erste Ligás Csíkszeredánál tűnt fel, a Brassó elleni mérkőzést a helyszínen tekintette meg, méghozzá a Magyar Jégkorong Szövetség kabátjában..

Mindenesetre az MJSZ az MTI kérésére megerősítette, hogy Kevin Constantine a szövetséggel fennálló jogvitája és tengerentúli eltiltása miatt nem vállalhat munkát a magyar versenyrendszerben. Ennek tükrében nagy kérdés, hogy milyen pozícióba vehet részt a Sportklub életében, mindenesetre a pletykák szerint edzést már tartott az amerikai szakember Erdélyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában