Elszabadultak az indulatok a végére

2023.10.22. 10:57

Nagy falat a Fradi

Háromgólos vereséget szenvedett a bajnoki címvédő otthonában a Puskás Akadémia FC női labdarúgócsapata a Simple Női Liga nyolcadik fordulójában.

Ferencz Balázs

Lövései akadtak a Puskásnak, de a Fradi dominált

Forrás: puskasakademia.hu

Fotó: FORIKA_ATTILA

FTC-Telekom–Puskás Akadémia FC 3–0 (2–0)

FTC-Telekom: Kosztics – Ott, Csigi, Németh – Fenyvesi (Gődér, 81.), Papp – Vincze (Diószegi, 75.), Pusztai, Szabó (Hodászi, 75.), Sztanovics (Nagy V., 62.) – Garcia (Madrid, 62.). Vezetőedző: Albert Flórián

Puskás: Dannback – Bokor, Szemán-Tóth (Laine, 24.), Kovács A., Tuza – Pécsi (Staier, 46.), Kovács E., Sinka (Harmati, 60.), Palakovics (Grönberg, 46.), Szarvas (Nagy L., 60.) –Tamók. Vezetőedző: Halászi Kinga

Gólszerzők: Tuza (30., öngól), Garcia (36.), Szabó V. (65.)
Kiállítva: Németh D. (90+3.), illetve Bokor (90+4.)

A találkozó elején még a Fradi kapusának kellett nagyot hárítania, azonban Tuza öngólját követően egyértelmű fölényben futballozott a Ferencváros. Még a szünet előtt duplázott az FTC, Garcia tett pontot egy impozáns hazai akció végére, 2-0.  A ferencvárosi fölényt a 65. percben Szabó toldotta meg egy találattal Németh kiszolgálása nyomán, 3-0. A zöld-fehérek győzelméhez nem férhetett kétség, azonban a találkozó végén mégis elszabadultak az indulatok. Halászi Kinga vezetőedző mellett mindkét alakulat egy-egy játékosát is kiállította a játékvezető.

- Nagyon jó erőkből áll a Ferencváros, sajnos nem tudtuk jobban megnehezíteni a dolgát, pedig voltak helyzeteink - értékelt röviden a meccset követően Halászi Kinga, a Puskás AFC vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában