A Gárdony-Pázmánd NKK továbbra is sereghajtó a női másodosztályban

2023.10.03. 12:31

Már szorosabb volt, de ponttalan

A női kézilabda NB I/B ötödik fordulójában sem tudott pontot szerezni a Gárdony-Pázmánd NKK együttese. Pedig a Hajdúnánás verhető ellenfél volt.

Ferencz Balázs

Berkes-Kaiser Melitta négy gólig jutott a Hajdúnánás elleni hazai bajnoki összecsapáson

Fotó: Kricskovics Antal

Gárdony-Pázmánd NKK – Hajdúnánás 28-31 (13-16)
Gárdony, 85 néző. Vezette: Dáné, Marton
Gárdony: Kaffka, Bőle, Knauer (kapusok) – Szűcs 4, Hamuth, Vernes 2, Bártfay 1, Kukucska 5, Kaiser-Berkes 4/1, Török 2, Hargitai 2, Zámori 1, Ágoston 2, Nemes 4, Tóth Ficsor 1, Barna. V.edző: Guricsné Horváth Beáta
Hajdúnánás: Sarac, Kiss B.,  Pozsgai (kapusok) – Nemes N. 7/1, Kozma 5, Tar 5, Kazinczy 3, Lakatos 2, Kelemen 2, Orsós 2, Makkai 2, Micevski 1, Szécsi 1, Nyakó 1, Bagi, Dezséri. V.edző: Jenei Tamás
Kiállítások: 8 ill. 8 perc
Hétméteresek: 2/1 ill. 1/1

Négy vereséget követően az első pontszerzés reményében fogadta a Gárdony-Pázmánd NKK csapata az ugyancsak gyengén kezdő, de egy döntetlent már kiharcoló Hajdúnánás alakulatát. Nem is kezdett rosszul a tóparti egylet, Kukucska, Szűcs Noémi és Berkes-Kaiser találataival meglépett a Gárdony. Magához tért azonban a vendég, felzárkózott, sőt a 18. percben át is vette a vezetést (7-8). Hatgólos előnyt is kovácsolt a Hajdúnánás, amit aztán a Gárdony háromra olvasztott a szünetig. A második félidő derekán tudott két gólra zárkózni a hazai hölgykoszorú, de közelebb már nem férkőzött. A Hajdúnánás első győzelmét aratta a szezonban.

– Jól indult a mérkőzés, sikerült 3 góllal meglépni, ami lehetett volna több is, nyugodtabban játszhattunk volna. Sajnos, nem tudtunk élni ezzel a lehetőséggel, az eladott labdáinkkal pedig felhoztuk az ellenfelünket a mérkőzésbe, magunkat pedig elbizonytalanítottuk. Nagyon szerettünk volna nyerni, de görcsössé vált a játékunk, és sok hibával játszottunk – értékelt Guricsné Horváth Beáta. 

A Gárdony-Pázmánd NKK szombaton 18 órakor az ugyancsak nyeretlen, de egy ponttal már gazdagabb Szeged vendége lesz.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában