A Videoton és az Albacomp legendás masszőrje 88 éves korában hunyt el

2023.10.04. 13:28

A Béla úton kísérik utolsó útjára

Október 11-én, szerdán, 14 órakor a Béla úti temetőben búcsúztatják a 88 esztendős korában elhunyt Molnár Ferencet.

Ferencz Balázs

Forrás: Arconic Alba Fehérvár

„Becsületesen nagyon nehéz élni, de igen jó!” – édesapjától hallott intelem mentén élte életét Molnár Ferenc, aki előbb az Árpád Fürdőben vállalt munkát, ott vált belőle masszőr úgy, hogy a fürdőben minden teendőt ő irányított.. Már az 1950-es évek elején jártak hozzá a fehérvári futballisták, kezei között regenerálódtak, majd 1964-től már a VT Vasas labdarúgóinak masszőrje volt. 1969-ben lett a Videoton főállású masszőrje, 1996-ig dolgozott a Sóstón. Minden futballistát „fiamnak” szólított, s úgy is bánt velük, mintha a saját gyermekei lennének. Mikor úgy érezte, már nem elég gyors ahhoz, hogy a pályára fusson egy-egy ápolásnál, elfogadta az Albacomp kosárlabdacsapatának invitálását. Molnár Ferenc 17 évet töltött a Gáz utcai csarnokban.
A legendás masszőr elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy Székesfehérvár sportja Európa-hírű eredményeket érjen el. Temetése október 11-én, 14 órakor lesz a Béla úti temetőben. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában