Röplabda

2023.09.07. 19:00

Négy csapatos torna a VOK-ban

Egynapos férfi röplabda tornát rendez ma a VOK-ban a MÁV Előre-Foxconn csapata, amely ezzel emlékezik a fehérvári röplabdázás néhai segítőjére, Horváth Károlyra.

Káldor András

A fehérvári Szabó Vilmos (a labdával) a helyosztón akár ismét találkozhat a Pénzügyőr SE csapatával

Fotó: Kricskovics Antal

2001-ben rendezte az első őszi felkészülési röplabdakupát a klub elődje Alba Line Kupa néven. A cég tulajdonosa, Horváth Károly volt az, aki segített újjáéleszteni Székesfehérváron a röplabdát, újra beindítani az utánpótlásképzést, támogatásával lett akkor a városnak ismét NB I-es röplabdacsapata. Horváth Károly 1996-tól haláláig időt és pénzt nem sajnálva kiállt az egyesület mellett, és immár a 21. alkalommal emlékeznek rá az egykori csapat tagjai, és a jelen röplabdázói.

A tornán három magyar és egy osztrák, célja pedig nem más, mint, hogy elősegítése a Loki hazai és nemzetközi versenysorozatokra történő felkészülését.

A házigazda MÁV Előre SC-Foxconn mellett a TFSE, a Pénzügyőr SE és az osztrák UVC Graz lép csapatai lépnek a Videoton Oktatási Központ parkettjára.
A megmérettetés programja:
10:00 MÁV Előre SC-Foxconn – TFSE
12:00 Pénzügyőr SE – UVC Graz
16:00 3. helyért
18:00 döntő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában