Dupla meccs

2023.09.28. 13:47

Bécsi kirándulás előtt a Volán

A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata pénteken 19.15-től Bécsben lép jégre a Vienna Capitals ellen.

Beke Zsombor

Remélhetőleg Bécsben is lesz minek örülniük a fehérvári (fehérben) játékosoknak

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Bár a Bécs az elmúlt két szezonban nem került döntőbe, az osztrákok otthonában mindig nehéz esték várnak az ellenfelekre. A Capitals eggyel kevesebb találkozón van túl az új idényben, a Bécs négyszer lépett jégre, ezeken nyolc pontot szerzett. A sárga-feketék a Grazt 3-2, míg a Pioneers Vorarlberget 6-4-re verték meg, a Ljubljanától 5-2-re kaptak ki, valamint a Villach ellen hosszabbítás után húzták be a bónuszpontot.

A Volán eggyel több mérkőzés alatt eggyel több pontot gyűjtött, Bartalisék két olaszországi sikert követően kikaptak a Salzburg és a Klagenfurt ellen, legfőképpen az utóbbi volt kicsit lélekromboló a mutatott forma alapján. Aztán kedden sikerült javítani, a Graz együttesét két szoros harmad után (2-1-et mutatott az eredményjelző 40 perc után) a harmadikban legyalulta a Volán, a vége 6-1 lett. Pénteken 19.15-től a Vienna ellen lehet folytatni a pontok gyűjtését, majd szombaton délután az Innsbruck érkezik Székesfehérvárra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában