Röplabda

2023.09.17. 18:47

A Vasasé lett a trófea (galéria)

A MÁV Előre-Foxconn újjászervezett női röplabda csapata bemutatkozott a klub által rendezett háromnapos, három csapatos tornán a VOK-ban. A megmérettetést magyar vonatkozású fináléjában ötszettes meccsen a Vasas Óbuda legyőzte a vendéglátókat.

Káldor András

Massiel Matos (kék) a MÁV Előre-Foxconn dominikai szélső ütője támadásban

Fotó: Kricskovics Antal

Egyre fogy az idő, hamarosan, október közepén elindul a női röplabda Extraliga 2023-2024-es idénye, úgyhogy a csapatok egymás után játsszák a tesztmérkőzéseket. A fehérvári tornán a házigazda MÁV Előre-Foxconn együttesén kívül a Vasas Óbuda, a német Bundesliga I. osztályában szereplő Rote Raben Vilsbiburg vett részt.

Az első találkozón szoros mérkőzésen 3:2-re legyőzte német ellenfelét a Loki, míg a második találkozót a Vasas Óbuda nyerte 3:1-re, szintén a Rote Raben Vilsbiburg ellen.
A vasárnap kora délután megrendezett „magyaros” fináléban nem bíztak semmit a véltlenre a csapatok, kereken két órás összecsapáson legyőzte a bajnoki címvédő és kupagyőztes Vasas Óbuda 3:2 (20, -22, 26, -15, -11)-re a fehérváriakat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában