Fordítás

2023.09.17. 13:00

A Dunaújváros kiváló második félidővel nyert a fővárosban

A női kézilabda liga NB I. harmadik fordulójában Dunaújvárosi Kohász KA a Vasas vendégeként lépett pályára. Bár félidőben még vezettek a fővárosiak, végül nyert a DKKA.

Beke Zsombor

A fehér mezes Kohász a második félidőben kerekedett felül

Forrás: DKKA

A találkozó előtt az volt a kérdés, elbillen-e valamerre a Kohász mérleget, ugyanis Rapatyi Tamás együttese egy-egy győzelemmel és vereséggel állt a forduló előtt. A mérkőzést jobban kezdte a Vasas, majd utána ugyan átvette vezetést a Dunaújváros, a fővárosiak újra magukhoz ragadták az előnyt és ezt már a félidőig ki sem adták a kezükből. A fordulást követően Krupják-Molnár vezetésével gyorsan fordított a DKKA, és ugyan innen egyszer még volt visszaút a Vasasnak, a Fejér vármegyeiek szép lassan elhúztak ellenfelüktől és megnyerték az összecsapást.

Vasas SC – Dunaújvárosi Kohász KA 26-32 (17-15)
Gólszerzők:  Juhász F. 9 (1), Dombi 4, Szilovics 3 (1), Vámosi 3 (2), Ferenczy D. 2, Oláh K. 2 (1), Fodor N., Mihály, Pénzes 1 (1), ill. Horváth A. 7, Krupják-Molnár 6, Szalai B. 5, Horváth P. 4, Trawczynska 3 (2), Borgyos, Paróczy 2-2, Bouti, Nick, Sallai N. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában