Megye II

2023.09.28. 19:30

A bajnok és a trónkövetelő csatája Csernyén

A vármegyei II. osztályú labdarúgó bajnokság 5. fordulójában Északon a jelenlegi listavezető Bakonycsernye a címvédő Puskás Akadémia III. csapatát fogadja, míg Délen éles összecsapás várható Nagykarácsonyban.

Káldor András

A Vál csapata (szürke) Móron lép pályára

Fotó: Kricskovics Antal

ÉSZAKI CSOPORT

A tavalyi szezonban mind a Bakonycsernye, mind a Puskás Akadémia III. csapata hozta a hazai mérkőzését, így ezek alapján a Csernye sikerében bízhatnak szurkolói. Más kérdés, hogy sokkal jobban kezdték a bajnokságot, mint riválisuk, amely az utóbbi két fordulóban kapott erőre. A Szár legénysége zsinórban kétszer szaladt bele nagyobb különbségű vereségbe, és a Herceghalom otthonában sem vár rá könnyű kilencven perc, függetlenül attól, hogy a két évvel ezelőtti bajnok sem igazán acélos idén. Az újonc Magyaralmás a Mány-Csabdi ellen növelheti pontjai számát, ahogy a remekül rajtoló Mór II. csapata is a visszafogott teljesítményt nyújtó Vállal szemben. A csoportban csupán a Fehérvárcsurgónak nincs még győzelme, ám nem lesz könnyű dolga a pontveszteség nélkül álló Etyek ellen.

2023. szeptember 30., szombat, 15:00
Herceghalom (6.) – Szár (11.), Bakonycsernye (1.) – Puskás Akadémia III. (7.)

2023. október 1., vasárnap, 15:00
Magyaralmás (4.) – Mány-Csabdi (12.), Mór II. (2.) – Vál (9.), Videoton Baráti Kör (5.) – Pátka (8.), Fehérvárcsurgó (13.) – Etyek (3.)
Szabadnapos: Pákozd (10.)

DÉLI CSOPORT

Szombaton, Besnyőn jó mérkőzésre van kilátás, a hazai pályán veretlen Besnyő akár meg is tréfálhatja az idegenben eddig még nyeretlen, de otthon igen eredményes Aba-Sárvíz együttesét. Másnap pedig Polgárdiban kiderül, hogy folytatja-e jó sorozatát, és megszerzi-e egymás után a negyedik győzelmét a Nagyvenyim gárdája? Nagykarácsonyba látogat az Adony csapata, amely a csoportban egyedüliként eddig pontot sem vesztett, míg az őket megelőző, és a bajnoki elsőségre hajtó Baracsnak viszonylag könnyebb találkozón kellene begyűjtenie a pontokat.

2023. szeptember 30., szombat, 15:00
Besnyő (9.) – Aba Sárvíz (4.), Beloiannisz (8.) – Előszállás (12.)

2023. október 1., vasárnap, 15:00
Polgárdi (5.) – Nagyvenyim (3.), Nagykarácsony (7.) – Adony (2.), Baracs (1.) – Káloz (11.), Sárosd II. (10.) – Seregélyes (13.)
Szabadnapos: Sárszentmihály-Masterplast (6.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában