Foci

2023.08.04. 12:13

A cél: meglepetést okozni!

A hétvégén porondra lépnek a Mol Magyar idei sorozatának 1. fordulójában a vármegyénket képviselő csapatok. Összesen nyolc együttesnek szurkolhatunk a továbbjutásért.

Káldor András

A tavalyi kupasorozatban az Iváncsa KSE (fehér) kiverte a bajnok Ferencvárost

Fotó: Kricskovics Antal / FMH

2023. augusztus 5., szombat, 16.30

Baracs (vármegyei II.) – Nagyatádi FC (vármegyei I.)

A Baracs együttese remek sorozatot produkált a Fejér Vármegyei Kupában, és a Lajoskomárom elleni fináléban nyújtottak alapján hazai pályán kiharcolhatja a tovább lépést a 2021-ben még az NB III-ban szereplő riválisával szemben.
Kaposvári Rákóczi FC (NB III.) – Dunaújváros FC (NB III.)
Annak idején az NB I-ben hatalmas csatákat vívott a két csapat, a harmadik vonalban eddig még nem találkoztak, de az idei szezontól egy csoportban játszanak. Nem vár sétagalopp az újvárosi gárdára a rangadón.
Sárbogárd SE (vármegyei I.)–Dombóvári FC (vármegyei I.)
Ismerve a Fejér vármegyei I. osztályban a 4. helyen záró Sárbogárd SE csapatánál zajló munkát, pályaválasztóként esélyese a Tolna vármegyei I. osztályban, szintén 4. helyezett Dombóvár FC elleni párharcnak.
2023. augusztus 5., szombat, 19.0o

Csepel UFC (BLSZ I.) – Csór Truck-Trailer FC (vármegyei I.)

A 2019-óta a Budapest bajnokságban vitézkedő, és a nagy múltú – 1999-ben még az NB I-ben játszó - Csepel SC utód-csapata az előző idényben 6. lett pontvadászatában, míg a tavaly 15 szűkös esztendő után vármegyei I. osztályba visszajutó Csór Truck-Trailer legénysége nemcsak meghosszabbította tagságát, és ezt azzal fejelte meg a Vármegyei Kupában, hogy főtáblás pozícióba került.  

2023. augusztus 6., vasárnap 16:30
Rábaszentandrási SE (vármegyei II.) – Bicskei TC (NB III.)
A Győr-Moson-Sopron vármegyei pontvadászat II. osztályában bronzérmes csapat legyőzése nem jelenthet gondot a Bicskei TC-nek.
Móri SE (vármegyei I.) – Dorogi FC (NB III.)

A kieső gárdák mérkőzésén a Móri SE a régi-új szakvezető, Németh Bálint irányításával, meglehetősen átalakuló kerettel várja a tavaly még az NB II-ben játszó, és ugyancsak új vezetőedzővel – Bekő Balázs – az NB III-ban két győzelemmel rajtoló Dorogi FC-t. Az esélytelenek nyugalmával, de a meglepetésben bízva léphetnek pályára a móriak.
Pénzügyőr SE (NB III.) – Iváncsa KSE (NB III.)
Az NB III Keleti csoportban 10. helyén fejezte be tavaly az idényt a zöld-fehér alakulat, míg az Iváncsa KSE immár kétszeres NB III.-as bajnokként, a sorozat tavalyi legnagyobb durranását hozta, a Ferencvárosi TC kiverésével. Minden kétség nélkül ők a favoritjai a párosításnak.
Ikarus-Maroshegy (vármegyei I.) – FC Nagykanizsa (NB II.)
Nehéz mérkőzés elé néznek a fehérváriak, hiszen vendégeik egyrészt az NB III Nyugati csoportjának bronzérmesei voltak tavasszal, idén pedig nem titkolt céljuk, hogy az újjászervezett csoportjukat megnyerjék – bár eddig kettőből két döntetlent értek el.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában