Frankfurti győzelem

2023.07.30. 20:39

Ismét pont nélkül zárt a Fehérvár

A Fehérvár Enthroners amerikai-futballcsapata a Franfurt Galaxy otthonában lépett pályára vasárnap European League of Footballban.

Beke Zsombor

Az időjárás sem kímélte a feleket

Forrás: A klub

A fehérváriak több mint két hetes kihagyás után játszottak ismét az ELF-ben, ugyanis múlt héten, a Prague Lions nem tudott elutazni Székesfehérvárra, így a First Field nem telt meg élettel. Mivel az Enthroners készen állt a találkozóra, 35-0 arányban a Fejér megyeiek javára írtál el az összecsapást, így papíron megszületett a sorozat első fehérvári „győzelme”. 

A kék-fehérek ellenben nem csak az ilyen győzelmekért csatlakoztak a 17 együttest felvonultató európai bajnoksághoz. Ezúttal idegenben Franfurt Galaxy pályáján szerepelt az Enthroners, de sajnos sok köszönet nem lett a mérkőzésben. A vasárnap délutáni összecsapáson semmi sem sikerült a Fehérvárnak, és az EFL-kalandban először, még pontot sem tudtak szerezni a Koronázók. A Frankfurt rendkívül magabiztosan, 46-0-ra nyert, így a fehérváriak első „valós” győzelme még várat magára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában