WHL-ben folytatja

2023.07.14. 12:19

Alig száradt meg a tinta a felmondáson, már meg is van Kevin Constantine új csapata

Még egy nap sem telt azóta, hogy a Hydro Fehérvár Av19 jégkorongcsapata és az MJSZ bejelentette, hogy Kevin Constantine érvényes szerződései ellenére nem kíván visszatérni Magyarországra, új csapata máris bejelentette a tréner érkezését.

Beke Zsombor

Kevin Contantine elköszönt Magyarországtól, Amerikában folytatja

Forrás: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

Csütörtökön sokkolta a hazai jégkorongos közeget a hír, miszerint a Volánnal ICEHL-ezüstöt szerző Kevin Constantine családi okokra és egy közelebbi munkalehetőségre hivatkozva nem kíván visszatérni sem a Hydro Fehérvár AV19, sem a magyar válogatott kispadjára. Az edző jövőjét nem igazán takarták sokáig kérdőjelek, Western Hockey League-ben szereplő Wenatchee Wild bejelentette Kevin Constantine érkezését. A WHL a három legjobb juniorliga egyike, a csapat az első évét kezdi meg a bajnokságban, miután Winnipeg Ice franchise-tulajdonjogát a közelmúltban vették meg az új tulajdonosok, a gárdát pedig Wenatchee-be átköltöztették. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában