Ebben a hónapban indul már a munka

2023.07.21. 14:31

A FEHA19 jégkorongcsapata hét felkészülési mérkőzést játszik majd

A FEHA19 közzé tette a felkészülési programját, a hosszú felkészülés már júliusban elindul, de az elő találkozóra augusztus végéig várni kell.

Beke Zsombor

A DAB és a FEHA19 (fehérben) a felkészülés végén kétszer is összecsap

A FEHA19 az elmúlt hetekben szinte minden nap bejelentett valakit a keretből, több hosszabbító alapember mellett komoly érkezőkről is hírt adtak a kék-fehérek, a válogatott Falus Ádám, vagy a DVTK-től eligazoló Jan Blasko a nagy fogások kategóriájába tartozik. A klub bejelentette azt is, hogy Anatoli Bogdanov együttesére hét felkészülési mérkőzés vár az Erste Liga rajtra előtt. Maga a közös munka július utolsó napján kezdődik el, az első jeges edzésre pedig augusztus 8-án kerül majd sor, míg az első felkészülési találkozóra augusztus 26-án, Székesfehérváron kerül sor EC-KAC Future Team ellen. 12. és 20. között az U20-as válogatott felkészülése miatt több játékost is kénytelen lesz nélkülözni a FEHA19 szakmai stábja. 

A felkészülési program:
augusztus 26.: FEHA19 – EC-KAC Future Team
szeptember 5.: DEAC – FEHA19
szeptember 8.: EC-KAC Future Team – FEHA19 
szeptember 10.: Steel Wings Linz – FEHA19
szeptember 15.: FEHA19 – DEAC
szeptember 20.: DAB – FEHA19
szeptember 22.: FEHA19 – DAB.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában