Egygólos siker

2023.07.20. 14:47

A Csákvár nyert Felcsúton

Csütörtök délelőtt az Aqvital FC Csákvár a Puskás Akadémia II.-vel készült Felcsúton. A 2x30 perces találkozót Tóth Balázs együttese nyerte meg.

Beke Zsombor

Közösen készült az új idényre a PAFC II. és a Csákvár

Forrás: Aqvital FC Csávkár

Puskás Akadémia II – Aqvital FC Csákvár 1-2 (0-0)
A csákváriak Zelizi – Nat, Papucsek, Babós, Kapronczay – Kirillo – Major, M. Juhász L. – Hulicsár, Simon Á. Baracskai összeállításban kezdtek, a felcsúti oldalon Vanczák Vilmos több visszajátszóval is számolhatott, többek között Bartolec és Mezgrani is szerepet kapott a nyáron kinevezett vezetőedzőtől. A csákvári szakmai stáb ketté osztotta a keretet, az egyik fele edzett, míg a másik 2x30 perces mérkőzést játszott a PAFC II. gárdájával, létszám miatt Kirillot kölcsönkapta az Aqvital. 

Jó irammal kezdtek a felek, azonban a kapuk sokáig nem forogtak veszélybe, egy-egy helyzet akadt az első félidőben. Fordulást követően tíz perc alatt kettőt rúgott a Csákvár, először Baracskai volt eredményes tíz méterről, majd Major erőszakos labdaszerzése után a kapus is kicselezve lőtt a felcsútiak kapujába, 0-2. Bontás ugyan később szépített, de a mérkőzést az AFC nyerte meg 2-1-re. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában