Olaszok elleni derbi

2023.06.10. 18:42

Az első lépcsőfok a vb felé vezető úton

A magyar női vízilabda-válogatott megkezdi a felkészülés újabb szakaszát, vasárnap Olaszország ellen ugranak medencébe Bíró Attila lányai a Margitszigeten. A keretben két dunaújvárosi játékos, Garda Krisztina és Mahieu Geraldine van ott.

Beke Zsombor

Forrás: Mirkó István / NSO

A női pólósainknak bőven lesz dolga nyáron, hiszen a Világkupa júniusi küzdelmi után július közepén rajtol a világbajnokság. A felkészülést már több mint két hete megkezdte a gárda, először Erdélyben zajlott az edzőtábor, ekkor főleg inkább a csapatépítésen volt még a hangsúly. Az idő előrehaladtával egyre jobban a munka került előtérbe, a héten Budapesten Olaszország ellen kétkapus edzésen gyakorolt a válogatott. A hét megkoronázásaként pedig vasárnap este összecsap a két válogatott hivatalos felkészülési mérkőzésen, a felek 19 órakor kezdenek. A bevételt a szövetség a világbajnok Drávucz Rita kislányának, Flórának a gyógyulására ajánlja fel a szövetség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában